Chic House Lounge Deluxe Lägenhet B1

Malee Highlands
3sovrum 2badrum

Denna exklusiva lägenhet  med en egen privat lounge och Jacuzzi ligger i en av Malee Highlands två Deluxe byggnader. I denna byggnad kommer även områdets Spa att finnas så det är nära om man vill njuta av en massage. Det är även nära till områdets Restaurang som är i två våningar och man kan lätt ta sig ned till områdets Shuttlebus när man vill ta sig ned till stranden. Utsikten är magisk och vi vågar påstå att det är en av Koh Lantas bästa!

Lägenheten är ”one of a kind” med utsikt åt alla håll , det finns inte någon liknande lägenhet på Koh Lanta vad vi vet!  Man kommer in i ett stort luftigt vardagsrum med en härlig soffa, köket med micro, ugn, tvättmaskin/torktumlare finns även i detta rum. Ett barbord med plats för sex personer inbjuder till mysiga middagar. En 65″ Smart TV med Sonos surroundsystem. Mastersovrummet har en kingsizesäng och ett en suit badrum. I det andra sovrummet hittar du en våningssäng i queensize-modell. En trappa upp finns det ett loft med 2 st 90 sängar På loungen finns en BBQ , två solstolar, en cabana, en soffa och en Jacuzzi. Utsikten går inte att beskriva utan måste upplevas! Några ord som kan beskriva den är kanske ”Mer än Magiskt”!

Alla madrasser och bäddmadrasser kommer från IKEA.

Kika på videon nedan för en liten rundvisning i lägenheten.

Om området
Malee Highlands började byggas sommaren 2017 och ligger på en kulle mittemellan Klong Dao och Long Beach och har en Fantastisk utsikt. Innan högsäsongen startar 2019 kommer området ha 17 lägenheter klara och ytterligare 7 lägenheter möbleras och levereras i början 2020. C-husets yttre arbeten är klara inför högsäsongen 2019 och lägenheternas invändiga färdigställande kommer att ske under våren/sommaren 2020 allt för att minimera att man stör gästerna. Restaurang, Pool används sedan i Februari 2019 flitigt av våra gäster. Områdets andra pool ligger i Flexi byggnaden och den tredje områdespoolen som endast är för vuxna ligger precis bredvid B Huset.

Områdets gym är endast till för ägare samt hyresgäster men är klart och mycket uppskattat. Aktivitetsrummet börjar sakta fyllas med pingisbord, Playstation, VR, myshörnor, brädspel och annat man kan behöva.

Besök gärna Malee Highlands Hemsida för mer bilder från området HÄR 

Fyll i kontaktformuläret för mer information.

Detaljer

  • Pris: SEK
  • Badrum: 2
  • Sovrum: 3
  • Byggnadsår: 2019
  • Status: For Sale
  • Område: Malee Highlands
  • Boyta:150 m²
  • Pool: Yes
  • Parkering: Yes
  • Security 24/7: Yes

Kontakta oss om du är intresserad